Zvezda poslala JOŠ jednog igrača na pozajmicu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2017, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda poslala JOŠ jednog igrača na pozajmicu (FOTO)

U decembru će biti doneta nova odluka.

Fudbalere Crvene zvezde, posle šest odigranih utakmica u Superligi Srbije i plasmana u gupnu fazu Lige Evrope, očekuje kraća pauza, zbog obaveza reprezentacije. Takođe, prelazni rok je u samoj završnici, pa su u Ljutice Bogdana napravili plan za nastavak sezone. Nekoliko igrača će ići na pozajmicu (više pročitajte OVDE), a među njima je i Vanja Vučićević.

ČOVIĆ O FUDBALU, ALI I KOŠARCI: Milojević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sjajan trener! Evo koja pojačanja još stižu na Kališ! (FOTO)

Prema navodima Sportskog žurnala, mladi napadač koji je došao iz Čukaričkog će igrati za Borac iz Čačka. Pozajmica je planirana do decembra, a onda će se proceniti da li će biti vraćen u "četu" Vladana Milojevića ili će pozajmica biti produžena.

Trenutno, prve opcije u napadu su Ričmond Boaći i Aleksandar Pešić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.