Zvezda otpisala Despotovića, Lalatović ga ne vodi na pripreme

Izvor: Blic, 29.Jan.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda otpisala Despotovića, Lalatović ga ne vodi na pripreme

Đorđe Despotović ovog proleća neće konkuristai za mesto u prvom timu Crvene zvezde. To je definitivna odluka šefa struke crveno-belih Nenada Lalatovića koji ga neće voditi na pripreme u Tursku za dva dana.

Despotović je probao da se nametne na pripremama u Sloveniji, ali nije zadovoljio kriterijume Lalatovića koji je odlučio da prednost dobiju Luka Jović, Džošua Parker i Fuad Salami, što je rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mladom napadaču.

Na njemu je sada da odluči šta će dalje činiti, jer je tokom zime odbio dve ponude iz Slovačke i Mađarske, a sve sa željom da se dokaže u Zvezdi.

Tu priliku bar ovog proleća neće dobiti, a ne želi da ide na pozajmicu u Superligu, pa mu je jedina preostala opcija da trenira sam na Marakani. Zbog toga mu je klub dao opciju da se izjasni do polaska ekipe da li ipak želi da mu se pronađe inostrani angažman što će Despotović i uraditi.

Za očekivati je da ipak odluči da napusti “Marakanu”. Za njegove usluge su bili zainteresovani Slovan i Debrecin, ali pošto prelazni rok u većini evropskih zemalja traje do 1. februara, opcije su mu znatno sužene.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović otpisao Despotovića!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2015

Trener crveno-belih saopštio mladom napadaču da može da traži novi klub..Crvena zvezda ne računa više na Đorđa Despotovića! Trener Nenad Lalatović saopštio je 23-godišnjem napadaču da ga neće voditi na pripreme u Tursku, što samim tim znači da mu je rečeno da može da traži novi klub...Despotović...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.