Zvezda odustala od Kupa šampiona u atletici, novac usmeren ugroženima od poplava

Izvor: Blic, 17.Maj.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odustala od Kupa šampiona u atletici, novac usmeren ugroženima od poplava

Na vanrednom sastanku uprave Atletskog kluba Crvena zvezda doneta je odluka da zbog vanredne situacije u zemlji, prouzrokovane obilnim poplavama u kojima su ugroženi životi i imovina stanovništva u velikom broju gradova u državi, ženska ekipa crveno-belih ne nastupi na Kupu šampiona koje se naredne nedelje održava u Amsterdamu.

"Sredstva koja su planirana da se uplate iz gradskog budžeta za ovu namenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odlukom uprave Kluba biće preusmerena u humanitarne svrhe, za pomoć ugroženima", saopštio je klub sa Marakane.

Odluku AK Crvena zvezda podržao je i generalni sekretar Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković, kao i rukovodstvo grada Beograda.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKCZ donirao sredstva ugroženima

Izvor: B92, 17.Maj.2014

Na sastanku uprave AK Crvena Zvezda odlučeno je da zbog stanja u zemlji deo sredstava namenjenih klubu iz budžeta grada bude preusmeren u humanitarne svrhe...Ova sredstva su prvobitno bila namenjena za put atletičarki u Amsterdam na "Kup šampiona" koji se održava naredne nedelje, ali će novac biti...

Nastavak na B92...

Marakana spremna da prihvati evakuisane

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2014, 10:48

Na Marakani je otvoreno prihvatilište za sve koji su ugroženi zbog poplava i već danas se očekuje da prve osobe budu smeštene u salu Kik boks kluba Crvena zvezda - Delije. Tokom cele noći skupljala se pomoć kod službenog ulaza crveno-belih, na zapadnoj strani stadiona, a ta akcija nastavlja se...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.