Zvezda odbila 1.500.000 evra za Grujića, traži od Porta još 1.000.000

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odbila 1.500.000 evra za Grujića, traži od Porta još 1.000.000

Vezista omladinske reprezentacije uspešan i van terena, Vukašin Jovanović na meti Spartaka

Za šampione sveta odmora - nema. Iako su tek počeli seniorske karijere, omladinski reprezentativci Srbije, osvajači Mundijalita, brzo će spoznati šta znači profesionalizam. Igrači koji su branili grb reprezentacije Srbije na Novom Zelandu, pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, imaće samo pet slobodnih dana ovog leta.

Predrag Rajković, Marko Grujić i Vukašin >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Jovanović su obavešteni da bi trebalo da se stave na raspolganje šefu stručnog štaba Miodragu Božoviću već u nedelju. Oni sigurno neće biti u konkurenciji za prvi meč premijernog kvalifikacionog kola za Ligu Evrope, protiv Kairata, a u klubu postoji ideja da ne putuju ni na revanš u Almati zbog vremenske razlike i napora kojima su bili izloženi ovog leta.

Ekspedicija Crvene zvezde se vraća iz Termi Čatež u petak, a posle slobodnog dana, saigračima će se pridružiti i članovi šampionske generacije omladinaca Srbije. Ostaje samo da se vidi hoće li rukovodstvo crveno-belih po principu „sad i odmah“ naplatiti njihov uspeh. Posle kontradiktornih informacija i priča o prodaji, čelnici Crvene zvezde rešeni su da ponude novi ugovor golmanu Predragu Rajkoviću i tako odlože njegovu prodaju na godinu dana.

Rasplet oko statusa Grujića i Jovanovića se tek očekuje. Posle Hamburga, konkretnu ponudu vrednu 1.500.000 evra pre nekoliko dana je poslao Porto, uz opciju da Grujić ostane još godinu dana u Beogradu kako bi sticao iskustvo. Sa Marakane su poslali odričan odgovor, uz obrazloženje da bi Portugalci trebalo da izdvoje bar 1.000.000 evra više za transfer Grujića.

Za Vukašina Jovanovića, takođe, postoji interesovanje i to Spartaka iz Moskve.

Na kraju, zanimljivost: posle dočeka na balkonu Skupštine grada i proslave zlata na jednom od beogradskih splavova, Marko Grujić je tokom utorka imao vansportske obaveze. On je u gimanziji koju pohađa polagao zaostale ispite i naravno - položio.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.