Zvezda objavila cenu karata za Fener! Evo za koliko para možete gledati jedini tim kojeg crveno-beli nisu pobedili!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda objavila cenu karata za Fener! Evo za koliko para možete gledati jedini tim kojeg crveno-beli nisu pobedili!

Košarkaše Crvene zvezde mts očekuje još jedna velika evropska utakmica u četvrtak, u Beograd stiže finalista Evrolige, ekipa Fenerbahčea iz Istanbula.

Crveno-beli će dočekati turskog prvaka u dvorani "Aleksandar Nikolić" a za ovaj meč u prodaji će se naći tek nekoliko hiljada ulaznica.

Prodaja ulaznica za meč 17.kola Evrolige Crvena zvezda mts - Fenerbahče Istanbul počinje u sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << od 10 časova u svim poslovnicama Eventima, karte se takođe mogu kupiti i online na sajtu Eventima, po neizmenjenim cenama koje su važile i za sve ostale mečeve, koji je klub takođe organizovao u dvorani "Aleksandar Nikolić":

Tribine 1300 rsd

Parter 4 i B 2000 rsd

Bela loza 2500 rsd

Plava loza 3000 rsd

Loza 3500 rsd

Počasna mesta 10000 rsd

Počasna mesta (bočna strana) 5000 rsd

Zvezda kao i prošle sezone, putem obaveštenja, do početka utakmice, informisaće vlasnike sezonskih i pojedinačnih karata, o svim bezbednosnim protokolima, terminima otvaranja kapija dvorane, i ostalim važnim informacijama pred ovu utakmicu.

(Telegraf.rs/Izvor: KK Crvena zvezda)


Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Delije'', stiže Fener! Ovo su cene karata za novi spektakl!

Izvor: Sportske.net, 09.Jan.2017

Košarkaši Crvene zvezde mts ove sezone su već očitali lekciju brojnim evropskim velikanima, poput Barselone, Reala, CSKA, Makabija, Žalgirisa.. još im je Fenerbahče ''ostao dužan''. Sledi nova prilika za još jednu veliku pobedu!..Ulaznice za utakmicu između košarkaša Crvene zvezde i Fenerbahčea...

Nastavak na Sportske.net...

Sve je isto, kao protiv Makabija i Reala: Neka i ishod bude isti

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jan.2017

Košarkaše Crvene zvezde mts očekuje još jedna velika evropska utakmica u četvrtak, u Beograd stiže finalista Evrolige, ekipa Fenerbahčea iz Istanbula...Crveno-beli će dočekati turskog prvaka u dvorani "Aleksandar Nikolić" a za ovaj meč u prodaji će se naći tek nekoliko hiljada ulaznica...Prodaja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.