Zvezda nema para za Šćepovića

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2011, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda nema para za Šćepovića

Fudbaler Briža Stefan Šćepović ipak neće doći u Crvenu zvezdu čak ni na pozajmicu jer Beograđani nemaju dovoljno novca da ga angažuju, prenosi "Žurnal".

Belgijski klub je na zvaničnom sajtu objavio da je dogovor sa Zvezdom propao zbog finansija.

"Klub Briž nije uspeo da postigne dogovor sa Crvenom zvezdom o pozajmici Stefana Šćepovića. Srpski klub u ovom trenutku nema dovoljne finansijske garancije", piše na sajtu Briža.

Šćepović >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je trebalo da zameni Andriju Kaluđerovića, ali pošto je transfer propao, a golgeter Zvezde još nema zvanične ponude, realno je da će ostati u Ljutice Bogdana i predvoditi "crveno-bele" u napadu.

U timu Zvezde neće više biti Aleksandra Jevtića, pošto će ovaj napadač, posle dve godine u dresu beogradskih crveno-belih, karijeru nastaviti u Kini. Naime, ostalo je još da ovaj rođeni Šapčanin obavi medicinske preglede, pa da onda potpiše ugovor sa kineskim prvoligašem Đijangsuom, koji predvodi srpski trener Dragan Okuka.

Jevtić je, inače, pre Crvene zvezde igrao i za Balkan Bukovicu, Smederevo, Železničar iz Smedereva, Mačvu, Borac iz Čačka, OFK Beograd i turski Genčlerbirligi.

Tokom boravka na "Marakani" je odigrao 63 utakmice i postigao 15 golova. U reprezentaciji Srbije je debitovao protiv Poljske krajem 2008. godine, što je njegova jedina utakmica u dresu "orlova" do sada.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.