Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2020, 13:38

Zvezda nastavlja prodaju sezonskih karata

Sve zbog Liga Evrope

Posle plasmana u grupnu fazu Lige Evrope i velikog interesovanja navijačau poslednjim danima pretprodaje, Crvena zvezda nastavlja sa prodajom sezonskih ulaznica.

Prodaja sezonskih karata trajaće najkasnije do subote 10. oktobra 2020. u 16 časova i odvijaće se po istim cenama koje su važile do sada.

Kao što je ranije najavljeno, u slučaju odigravanja utakmica grupne faze UEFA Lige Evrope uz prisustvo publike, vlasnici sezonskih karata >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će imati 30% popusta na punu cenu karata.

Sve rezervacije mesta vlasnika sezonskih karata iz prošle sezone važe i dalje i obnova tih karata je moguća, izuzev mesta u sektoru VIP Zapad. Usled smanjenja kapaciteta stadiona za utakmice UEFA Lige Evrope, ukoliko dođe do dozvole Kriznog štaba Vlade Srbije vezano za mogućnost prisustva publike na utakmicama, sezonske karte za ovaj sektor je moguće obnoviti samo u Servisu za članstvo a karte izdate nakon 4. oktobra 2020. ne obezbeđuju rezervaciju mesta za utakmice Lige Evrope u tom sektoru. Umesto toga, vlasnici ovih sezonskih karata bi imali mogućnost da paket karata za Ligu Evrope kupe za sektore zapad bok ili zapad centar, uz ostvarenje prava na popust od 30% za vlasnike sezonskih karata.

Klub zadržava pravo da i pre subote obustavi prodaju novih i obnovu sezonskih karata za pojedine sektore ili u potpunosti, bez prethodne najave.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.