Zvezda našla zamene za Donalda i Le Taleka, stiže reprezentativac?

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2018, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda našla zamene za Donalda i Le Taleka, stiže reprezentativac?

Spisak potencijalnih pojačanja sve duži, pregovori u toku.

Iako na Marakani ne žele da pre vremena otkrivaju karte, ipak je jasno u kom pravcu se ide kada su u pitanju pojačanja u predstojećem prelaznom roku.

Dejan Meleg iz Kajzerija i Dušan Jovančić iz Vojvodine su odmah izbili u prvi plan, ali spisak Zvezdinih želja je znatno duži, pogotovo ukoliko Donald i Le Talek na kraju sezone spakuju kofere i odluče da potraže novu sredinu, što je sve izvesnije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ranije danas preneli smo da je još jedan nekadašnji fudbaler Vojvodine na radaru šampiona Srbije. U pitanju je Slobodan Medojević, 27-godišnji fudbaler nemačkog  drugoligaša Darmštata, koji je zimus stigao u ovaj klub i tokom proleća nastupio 12 puta u ''Cvajti''.

Sa Darmštatom ima ugovor do leta 2019, ali ako ova ekipa ispadne i iz ovog ranga takmičenja, za očekivati je da Medojević ponovo promeni sredinu.

Zvezda je već pokazala interesovanje, a procena je da bi Medojević bio odlična zamena za Donalda, a možda i za Le Taleka, s obzirom da je tokom karijere igrao i kao štoper, ali uglavnom kao zadnji vezni, baš kao i Zvezdin Francuz.

Ali, to nije sve. Crveno-beli žele dodatno da ojačaju svoj odbrambeni bedem ispred Milana Borjana, pa su, kako prenose ''Novosti'', već počeli razgovori sa Stefanom Mitrovićem (27), povremenim reprezentativcem naše zemlje i fudbalerom Genta.

Mitrović je u više navrata isticao svoju veliku privrženost Zvezdi, njegova želja uopšte nije sporna, pa je utisak da je najveći znak pitanja da li će uprave dva kluba uspeti da se dogovore.

Pomenuti list prenosi da je pozajmica prihvatljiva opcija za Crvenu zvezdu, s obzirom da Mitrović ima ugovor do leta 2020, pa je pitanje koliko bi Gent tražio na ime obeštećenja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.