Izvor: Blic, 12.Jan.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na Zlatiboru

Zvezda na Zlatiboru

BEOGRAD - Ekspedicija Crvene zvezde juče je u 13.20 časova otputovala na Zlatibor gde će do 25. januara obaviti prvu fazu karantinskih priprema za prolećnu sezonu. Na spisku putnika našao se kompletan stručni štab i 26 igrača: Dišljenković, Aranđelović, Marković, Stojanović, Matijašević, Glogovac, Vitakić, Gvozdenović, Ilić, Jelić, Aćimović, Bošković, Bratić, Bulić, Pjanović, Lalatović, Spalević, Lerinc, Mirković, Orahovac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vudić, Milovanović, Luković, Martinović, Grujić i Bogavac. Kao što je poznato, trener Zoran Filipović na Zlatibor nije poveo petoricu igrača: mladog golmana Milašinovića, koji će i narednih šest meseci čuvati gol Jedinstva sa Uba, Jovana Damjanovića, novog člana Radničkog iz Obrenovca, Petra Đenića koji je blizu odlaska u apatinsku Mladost, Sašu Kocića koji će se najverovatnije vratiti u Sartid i Gorana Đukića koji traži novi angažman.

- Na Zlatibor odlazimo da uhvatimo pravi zalet za nastavak šampionske borbe - istakao je Mihajlo Pjanović, najbolji strelac Crvene zvezde. - Prednost od pet bodova našeg večitog rivala Partizana nije takva da bismo digli ruke od šampionata. Uz dobre pripreme verujem da ćemo održati tradiciju Zvezdinog proleća. Druga etapa šampionata biće mnogo zanimljivija od jesenje. Zvezda će biti u jednom sasvim drugom izdanju.

Budući da još nije pronašao novi angažman, na našoj planinskoj lepotici u Zvezdinoj trenerci radiće i Stevo Glogovac.

- Imam par varijanti za promenu sredine. Dok se pregovori ne okončaju, radiću sa Zvezdom - kaže Glogovac.

U sličnoj situaciji je i Milenko Aćimović, međutim za razliku od Glogovca, slovenački reprezentativac je znatno bliži ostanku u Zvezdi do početka priprema za SP.

- Još je sve otvoreno, ali budući da vreme odmiče, gotovo sigurno ću i na proleće nositi crveno-beli dres - izjavio je Aćimović.

Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde će naredne dve nedelje biti smešteni u Hotelu 'Olimp' na Zlatiboru. G. A.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.