Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2020, 14:55

Zvezda na Radnik sa najviše 24.500 navijača

Susret ima i humanitarni karakter

U utorak u Inđiji, uz maksimalno 1.000 gledalaca na tribinama, a već u subotu otvoriće se kapije stadiona „Rajko Mitić“, a nove-stare šampione Srbije će moći da pozdravi čak 24.500 navijača.

Crvena zvezda je saopštila da će naredni prvenstveni susret, sa Radnikom 6. juna, biti igran uz prisustvu publike, ali da će klub poštovati mere zaštite od širenja virusa korona, pa će tako smanjiti kapacitet na 24.500 mesta. Zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će toliko ulaznica biti u prodaji za meč na kome će Delije biti u prilici da proslave treću uzastopnu titulu prvaka Srbije.

Marakana je dovoljno velika da i uz takvo ograničenje može da se napravi fenomenalna atmosfera na tribinama“, poručuju iz Zvezde.

Inače, meč Crvena zvezda – Radnik imaće humanitarnu crtu. Akcija koja je trebalo da bude sprovedena na susretu sa Napretkom, sredinom marta (a nije zbog zatvaranja stadiona usled pandemije virusa korona) biće upriličena u subotu. Prihod od prodatih ulaznica za duel sa Kruševljanima (ukupno 2920), kao i onih koje budu u opticaju za susret sa Surduličanima – a koštaju 75 dinara – proslediće se Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji.

Crvena zvezda i ovom prilikom moli publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije. Proslava 31. titule, kao i 75. rođendana kluba će biti u poslednjem kolu na meču protiv Proletera, kada se nadamo da će biti dozvoljeno da Marakana bude punija od onog što nas očekuje u meču protiv Radnika“, dodaju iz Ljutice Bogdana 1a.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.