Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020, 10:53

Zvezda može da zaradi od Jevtovića, dogovoreno 25 posto od naredne prodaje

Brzonogo krilo ipak nije otišlo u Dansku kao slobodan igrač

Crvena zvezda ipak može da zaradi od odlaska Milana Jevtovića u danski Arhus. Kako saznaje MOZZART Sport brzonogi vezista nije otišao kao slobodan igrač sa stadiona Rajko Mitić, već bez obeštećenja uz 25 posto od naredne prodaje.

Jevtović (27) je u Crvenu zvezdu stigao kao veliko pojačanje na leto 2018. godine, nakon odličnih partija u dresu norveškog Rozenborga. Ipak, momak iz Pranjana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije uspeo da se izbori sa žestokom konkurencijom na stadionu Rajko Mitić, mada je u jednom trenutku delovalo da nije dobio ni adekvatnu šansu. U januaru ove godine je otišao na pozajmicu u kiparski APOEL, ali ni tamo nije bio u situaciji da se dokaže zbog pandemije virusa korona.

Iako je za godinu i po dana imao sporadičnu ulogu u dresu Crvene zvezde Jevtović je uspeo da zakupi 26 nastupa u svim takmičenjima i postigne šest golova.

Jevtović je ponikao u Borcu iz Čačka, gde je potom kao profesionalac proveo tri sezone, a potom je prešao u Bodo Glimt. Iz Norveške je na leto 2016. otišao u Antaliju za obeštećenje od 920.000 evra, a godinu dana kasnije pozajmljen je Rozenborgu, gde je pružao možda i najbolje partije u dosadašnjem toku karijere. Crvena zvezda je vrlo brzo iskazala interesovanje za igrača, a i sam Jevtović je silno želeo na Marakanu, što mu se i ostvarilo u julu 2018. godine.

S obzirom da je u najboljim igračkim godinama, jasno je da bi Jevtović mogao da se vrati na pređašnji nivo igara. Naravno, ukoliko bude dobio adekvatnu šansu za dokazivanje.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.