Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2021, 18:01

Zvezda kompletna stigla u Zadar

Crveno-beli žele da overe prvo mesto pred plej-of

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u nedelju u ranim popodnevnim časovima u Zadar gde ih u ponedeljak očekuje meč protiv istoimene ekipe. Meč će se odigrati u ponedeljak u 18 časova u staroj i legendarnoj dvorani “Jazine”.

Ekipa Crvene zvezde je, kako se ističe na zvaničnom sajtu, otputovala kompletna u Hrvatsku, ima priliku da pobedom u ponedeljak osigura prvo mesto na tabeli čime bi stekla prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << domaćeg terena pred početak plej ofa, koji i zvanično startuje 3. maja prvim polufinalnim utakmicama.

I pored činjenice da su crveno-beli osigurali plej-of, meč u Zadru je lepa prilika za crveno-bele da dođu do prvog mesta na tabeli.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić govorio je pred poslednji susret u ligaškom delu ABA lige.

Očekuje nas meč protiv ekipe koja je znala da odigra jako dobre utakmice u ABA ligi. Svesni smo važnosti meča i zato želimo da dobrom igrom u oba pravca gradimo rezultat i dođemo do onoga što nam je najvažnije, a to su bodovi protiv jedne vrlo iskusne i dobre ekipe Zadra”, rekao je trener crveno-belih.

Ovo će biti 36. duel dva tima u ABA ligi, a crveno-beli vode 23-12 u pobedama. U poslednjem duelu koji su odigrali ove sezone u Beogradu Crvena zvezda je slavila sa 81:66.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.