Zvezda je šampion, ali nije favorit u Humskoj

Izvor: B92, 10.Jun.2020, 13:14

Zvezda je šampion, ali nije favorit u Humskoj

U sredu su na programu mečevi polufinala Kupa Srbije. Koga kladionice "vide" kao najverovatnije učesnike finalnog meča?

Obe utakmice se igraju u Beogradu, od 17 časova na Banovom brdu se sastaju Čukarički – Vojvodina, dok je spektakl na rasporedu od 20h u Humskoj Partizan – Crvena zvezda.

Jubilarni 200. susret crno i crveno-belih u domaćim takmičenjima (prvenstvo i Kup) možete gledati na TV B92.

Program počinje u 19 časova, a gosti su Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vermezović, Dragan Mrđa (studio) i Ivica Kralj (stadion).

Što se tiče favorita, u obe utakmice kladionica Mozzartbez daje blagu prednost domaćim ekipama – Čukaričkom i Vojvodini.

Poslednja četiri susreta ova dva tima su završena bez pobednika, a Novosađani su neporaženi u poslednjih sedam takmičarskih mečeva.

"Lale" su znale da slave na Brdu, štaviše, poslednji put kad su trijumfovali su ponizili Čukarički sa čak 6:1, u maju 2018.

Kako stvari stoje, Čukaričkom je Kup jedina nada za izlazak u Evropu. I zato mu je današnje (17.00) polufinale s Vojvodinom vrlo važno. Kec je 2,70, dvojka 2,75, a iks 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički – Vojvodina u polufinalu Kupa Srbije.

Pomalo neočekivane su kvote i za derbi, ako gledamo situaciju na tabeli Superlige. Jer nije baš često u svetu videti da je tim koji ima 11 bodova više i tri uzastopne titule nije favorit u meču, bar i minimalni.

Međutim, bez obzira na Zvezdinu vladavinu u prvenstvu i sjajne rezultate u Evropi, Partizan u međusobnim susretima dominira u poslednjih nekoliko godina.

Večeras (20.00) je večiti derbi - Partizan želi Kup kao utehu, Zvezda duplu krunu posle 12 godina. Kec je 2,70, dvojka 2,75, a iks 3,10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Zvezda.

Crveno-beli su od 2016. samo dva puta nadigrali najvećeg rivala, i to oba puta na svom terenu, dok su crno-beli u tih 14 susreta slavili ćetiri puta.

Ove sezone je Partizan trijumfovao u Humskoj 2:0, nakon čega su remizirali na "Rajku Mitiću", koji su crno-beli "pokorili" pre godinu dana u finalu Kupa.

Često se derbiji završavaju remijem, a ako tako bude i večeras, odmah se pucaju penali. Kvota da Partizan prolazi posle penala je 6,00, a da Zvezda ide dalje posle penala 6,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na večitom derbiju.

Tabela kaže jedno, istorija drugo, kladionice treće, ali pravu istinu će nam pokazati samo teren.

Budite iz B92.net od 17 i 20 časova i pratite dva crno i crveno-bela duela u borbi za plasman u finale Kupa koje je na programu 24. juna.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.