Zvezda izgubila od Cedevite Olimpije

Izvor: Beta, 01.Dec.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda izgubila od Cedevite Olimpije

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Ljubljani od Cedevite Olimpije sa 64:75 (16:14, 16:21, 16:18, 16:22) u derbiju devetog kola ABA lige.Utakmica u dvorani Stožice loše je počela po obe ekipe, ali su crveno-beli uspeli sredinom prve četvrtine da dodju do osam poena prednosti.Usledila je serija domaćina od 8:0 kojom su stigli do izjednačenja, ali je Zvezda ipak dvojkom na prvu pauzu uspela da ode s minimalnom prednošću.Druga deonica pripala je u potpunosti Cedeviti koja je u jednom trenutku došla i do 12 poena prednosti, ali je Zvezda ipak na pauzu uspela da ode sa samo tri poena zaostatka.Pokušavali su crveno-beli u drugom delu nekoliko puta da stignu prednost rivala, ali je pre svega zahvaljujući Marku Simonoviću domaćin uspevao da zaustavi nalete Zvezde.Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Rajan Boutrajt sa 17 poena, dok je Marko Simonović postigao 16.U ekipi Zvezde istakao se Lorenco Braun sa 17 poena, dok je 10 postigao Bili Beron.Cedevita Olimpija zauzima drugo mesto na tabeli ABA lige sa sedam pobeda iz devet utakmica, dok Zvezda ima skor 5/4 i nalazi se na četvrtom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz košarkaša Crvene zvezde od Cedevita Olimpije

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2019

Košarkaši Crvene zvezde doživjeli su prvi poraz od dolaska novog trenera Dragana Šakote, pošto su večeras u utakmici 9. kola ABA lige u Ljubljani izgubili od Cedevita Olimpije 75:64 (14:16, 21:16, 18:16, 22:16).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Povrede i zahuktala Karšijaka preveliki izazov za Fenerbahče

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 01:09

Košarkaši Fenerbahčea izgubili su meč 10. kola turskog prvenstva od Pinar Karšijake rezultatom 68:57...Fener je uhvatio dobar ritam i vezao tri pobede, ali je to prekinula Karšijaka koja je izbila na prvo mesto tabele...Tim Željka Obradovića koštala je očajna treća deonica u kojoj su dozvolili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.