Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2020, 16:28

Zvezda i dalje traži ozbiljnog rivala za generalku

Sledeći rival Metalac, 25. jula protiv Napretka

Crvena zvezda je seriju pripremnih utakmica otvorila pobedom protiv IMT-a (2:0). Trener Dejan Stanković je šansu ukazao većini igrača koje je poveo na Divčibare. Jasno je da će drugačija situacija biti kako se takmičarski mečevi budu bližili.

Crveno-beli će do kraja boravka na Divčibarama odigrati duel protiv novog superligaša Metalca iz Gornjeg Milanovca. Taj meč zakazan je za ponedeljak. Poznato je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i da će crveno-beli 25. jula u Staroj Pazovi izaći na megdan Napretku.

Međutim, stručni štab i sportski sektor crveno-belih se i dalje muče oko pronalaženja rivala za generalnu probu. Taj duel bi trebalo da bude na programu 28. jula. Želja svih na Marakani je da to bude izuzetno jak rival, na nivo srpskog šampiona. Postojala je ideja da mađarski prvak Ferencvaroš doputuje u Beograd, ali iz Fradija su tražili da prijateljski meč bude odigran poslednjeg dana jula. Nije odgovarao termin crveno-belima, jer prvenstvo počinje prvog avgusta.

Pokušavaju na sve načine u Zvezdi da nađu nekog sličnog Ferencvarošu, ali za sada teško ide. Posebno, jer pojedine lige u okruženju i dalje traju..

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.