Zvezda i Radnički u derbiju plej-ofa

Izvor: RTS, 13.Apr.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Radnički u derbiju plej-ofa

Fudbaleri Crvene zvezde i niškog Radničkog sastaju se na stadionu "Rajko Mitić" od 18.00 časova u derbiju prvog kola plej-of faze Superlige Srbije. Tok meča pratite na našem portalu.
Branilac trofeja ima četiri boda više od Nišlija i trijumfom bi stavio jednu ruku na pehar, pošto bi ostalo još samo pet kola posle toga. U međusobnim susretima, Zvezda je do sad slavila 14 puta, dok je Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trijumfovao jednom.

Ipak, pitaju se i gosti na čelu sa bivšim fudbalerom i trenerom Crvene zvezde Nenadom Lalatovićem i pokušaće da naprave podvig kako bi, nakon Partizana, zadali udarac i drugom "večitom rivalu", ali i učinili trku jednom od najzanimljivijih poslednjih godina.
Trener Zvezde Vladan Milojević izjavio je da je Radnički veoma kvalitetna ekipa, predvođena odličnim trenerom.
"Takmičarska ekipa, kvalitetna, zaslužuju poziciju gde jesu, a sve to začinjeno jednim od najboljih trenera Srbije Nenadom Lalatovićem, koji je svoj karakter preneo i na ekipu. Očekuje nas teška utakmica, pravi derbi. Nećemo se nešto posebno spremati. Pozivam navijače da dođu u što većem broju da nam pomognu", rekao je trener crveno-belih.
"Očekuje nas jedna prelepa utakmica i drago mi je što smo dočekali da meč između Zvezde i Partizana ne odlučuje o šampionu, već se tu sada pojavio Radnički. O protivniku ne treba trošiti puno reči. To je ekipa koja je igrala Ligu šampiona, pre toga i Ligu Evrope, ove sezone je pobedila jedan Liverpul i to dovoljno govori o njenoj snazi. Sa druge strane o našoj snazi govore naši rezultati. Podsećam da smo mi na 30 utakmica u prvenstvu i tri u Kupu doživeli samo jedan poraz, da smo vezali 11 uzastopnih pobeda, što nas je dovelo do toga da se sasvim zasluženo nađemo u ovoj poziciji i situaciji da igramo meč koji je možda i  vredan šampionske titule", izjavio je trener Radničkog Nenad Lalatović.

Meč Zvezde i Radničkog počinje od 18.00 časova na stadionu „Rajko Mitić", a njegov tok možete pratiti na našem portalu. 
Raspored utakmica, petak: Spartak - Rad (17 sati). Subota: Crvena zvezda - Radnički Niš (18), Mladost - Napredak (18), Radnik - Bačka (18), Mačva - Dinamo (19), Partizan - Čukarički (19), Vojvodina - Proleter (19), Voždovac - Zemun (19).
Plej-of: Crvena zvezda 42, Radnički 38, Partizan 27, Čukarički 27, Mladost 23, Napredak 21, Vojvodina 20, Proleter 19.
Plej-aut: Spartak 19, Radnik 19, Voždovac 19, Mačva 16, Bačka 13, Rad 11, Dinamo 10, Zemun 9.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Po oprobanom receptu protiv Bežanije

Izvor: KGsport.info, 13.Apr.2019

Posle važnog trijumfa na gostovanju Sinđeliću, fudbaleri Radničkog 1923 pokušaće da dođu do pobede u susretu sa još jednim beogradskim timom. U nedelju, 14. aprila, na stadionu „Čika Dača“ od 16 časova, izabranici Dejana Nikolića ugostiće ekipu Bežanije, koju su pobedili u oba ovosezonska...

Nastavak na KGsport.info...

Uživo: Crvena zvezda - Radnički

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2019

U 18 časova počinje odlučujući meč u domaćem šampionatu između Crvene zvezde, inače prvoplasirane ekipe na tabeli, i ekipe Radničkog iz Niša koji zauzima drugo mesto...Zvezda će pokušati da sačuva prvo mesto, dok će se izabranici Nenada Lalatovića boriti za prvu poziciju...Podsetimo,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.