Zvezda i Nedović u pregovorima?

Izvor: B92, 17.Jun.2020, 18:25

Zvezda i Nedović u pregovorima?

Srpski košarkaš Nemanja Nedović navodno se nalazi u pregovorima sa Crvenom zvezdom.

Prema pisanju izraelsko-španskog novinarina Džonatana Garsije, postoji obostrana želja da Nedović naredne sezone nosi dres crveno-belih.

Nedović je od pre nekoliko dana slobodan košarkaš, a prethodne dve sezone nosio je dres Olimpije iz Milana.

Dvadesetdevetogodišnji košarkaš je dete Crvene zvezde, dres je nosio u periodu od 2008. do 2012. godine i prethodnih sezona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spekulisalo se o njegovom eventualnom povratku na Mali Kalemegdan.

Ovoga puta do dogovor bi mogao da bude postignut, ali treba istaći da su ovo sve spekulacije i da informacije treba uzimati s rezervom sve dok se klub zvanično ne oglasi.

Zvezda je u utorak čestitala rođendan Nedoviću, na šta je on odgovorio sa "hvala" i sa srcem.

Obostrano poštovanje postoji, a da li će se putevi kluba i igrača ponovo ukrstiti ovog leta, ostaje nam da vidimo u narednim nedeljama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.