Zvezda i Mornar na TV B92

Izvor: B92, 18.Okt.2020, 13:44

Zvezda i Mornar na TV B92

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Mornar iz Bara u utakmici 3. kola ABA lige.

Meč se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić" a zbog pandemije koronavirusa biće odigran bez prisustva publike i novinara.

Zvezda ima obaveze u Evroligi ove sezone, dok je Mornar u Evrokupu, a njihov okršaj za prvo mesto počinje od 20 časova.

Trener Saša Obradović u najavi ovog meča kaže da crveno-bele očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << derbi kola, i ekipa koja je dosadašnjim igrama u ABA ligi Evrokupu pokazala da pretenduje na najviši plasman.

"Vrlo nezgodna i odlična ekipa, koja zna da igra i odlično je vođena sa klupe od strane trenera Pavićevića. Vrlo zahtevan protivnik, biće nam potreba dobra koncentracija i energija da pobedimo. Ovaj meč nosi epitet derbija, a ekipa Mornara pokazala je sa pravom zašto ima velike ambicije ove sezone. U top 4 ekipe su sigurno imaju kvalitet na svakoj poziciji", kaže trener Crvene zvezde.

Mornar je igrao sa Zvezdom u predsezoni i izgubio prijateljski meč u Beogradu 89:79.

"Tu smo videli koliko su defanzivno jaki. Nadam se da ćemo sada biti spremni da odgovorimo na tu odbranu, ali i mi moramo da budemo odbrambeno na maksimumu. Za razliku od nas, Zvezda ima jaku igru u oba smera, a mi još radimo na odbrani, koja jeste funkcionisala u poslednja dva meča. Nadam se da će tako biti i u nedelju", istakao je Pavićević, trener Mornara.

Zvezda je dobro krenula u ABA ligi, baš kao i Mornar, koji večeras (20.00) gostuje u Beogradu. Barani imaju velike ambicije i ne kriju ih, pa se očekuje zanimljiv meč. Zvezda je, naravno, favorit - kvota na keca je 1,25, a na dvojku 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mornar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ročesti se vratio, Teri debitovao – Zvezda "pregazila" Mornar

Izvor: B92, 18.Okt.2020

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali Mornar sa 93:62 u derbiju 3. kola ABA lige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.