Zvezda i Budućnost počinju finalnu seriju ABA lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2021, 08:26

Zvezda i Budućnost počinju finalnu seriju ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti danas od 18.30 igraju prvi meč finalne serije plej-ofa regionalne ABA lige.

Finale počinje u Beogradu u hali "Aleksandar Nikolić", a šampion Jadranske lige biće ona ekipa koja prva dođe do tri pobede u finalnoj seriji.

Ova dva tima u borbi za šampionski prsten regionalnog takmičenja igraju treću godinu zaredom.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić rekao je da su se u finalu našla dva tima koja su bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najbolja u čitavoj sezoni.

"Najvažnije je da fokus bude na prvoj utakmci. Na svima nama je da se trudimo da dobrom igrom pokušamo da kontrolišemo kvalitete ekipe Budućnosti, da dobrom energijom i koncentarcijom pokušamo da budemo bolji, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo. Koncentrisani smo na ono što treba da radimo na terenu. Razmišljam samo u tom pravcu, da individualnom i kolektivnom igrom treba da iskontrolišemo dobar napadački kvalitet Budućnosti", rekao je Radonjić.

Trener Podgoričana Dejan Milojević ne krije zadovoljstvo što se našao u finalu regionalne lge, a istakao je da i jedna i druga ekipa imaju neke prednosti.

"Srećan sam što smo ovde. Čestitke i Zvezdi, nije bilo lako doći do finala. Verujem da nas očekuju lepe utakmice i da će ljubitelji košarke uživati. Neka bolji pobedi. Meni je uvek bilo najlakše da igram finalne utakmice. Mnogo je teže doći do finala nego sada izaći na teren i dati sve od sebe. Samo to ću da tražim od momaka, da daju sve što mogu. Ja se nadam da će to biti dovoljno za titulu", rekao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda protiv Budućnosti, za titulu i Evroligu

Izvor: RTS, 16.Maj.2021

Košarkaši beogradske Crvene zvezde i podgoričke Budućnosti počinju novu finalnu seriju ABA lige, treću u poslednje četiri sezone. Prvi duel na programu je od 18.30. . Biće to nova stranica duela timova koji su zbog dešavanja u protekle tri sezone postali ”ljuti...

Nastavak na RTS...

CRVENA ZVEZDA ZA KORAK BLIŽA EVROLIGI: Dobrić i Lojd vodili crveno-bele do startne pobede protiv Budućnosti VIDEO

Izvor: Kurir, 16.Maj.2021

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Budućnost u prvom meču finalne serije plej-ofa regionalne ABA lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.