Zvezda hoće Milijaša

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Apr.2012, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda hoće Milijaša

Vulverhempton se vraća među engleske drugoligaše, Nenad Milijaš bi mogao ponovo na Marakanu! Crvena zvezda će pokušati ovog leta da angažuje bivšeg kapitena i dobije veliko pojačanje za narednu sezonu.

Vukovima sledi renoviranje tima za igru u novom društvu, stav rukovodstva mogao bi da bude da im stranci nisu potrebni i to crveno-beli žele da iskoriste.
Drugi adut Zvezde je činjenica da je Milijašu potreban klub za preporod karijere. Ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << stagnira u Vulverhemptonu, odigrao je u Premijer ligi svega 723 minuta. Samo na šest mečeva bio je starter, 14 puta ulazio je u drugom poluvremenu.
Milijaš bi mogao da postane temelj ambicija za sezonu velikih očekivanja. Iskustvom i kvalitetom trebalo bi da povede mlađariju ka plasmanu u Ligu Evrope i prekidu dominacije Partizana u šampionatu Srbije.
U slučaju da se postigne dogovor sa Milijašem i Vulverhemptonom, a Evandro ne napusti Marakanu, vezna linija bi tako bila kompletirana. Uz fudbalera koji zna kako se osvajaju trofeji na najvećem srpskom stadionu još bolje bi trebalo da igraju i mlađani Srđan Mijailović i Luka Milivojević.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda hoće Milijaša

Izvor: Utakmica.rs, 28.Apr.2012

Vulverhempton se vraća među engleske drugoligaše, Nenad Milijaš bi mogao ponovo na Marakanu! Crvena zvezda će pokušati ovog leta da angažuje bivšeg kapitena i dobije veliko pojačanje za narednu sezonu. Vukovima sledi renoviranje tima za igru u...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.