Izvor: RTS, 20.Nov.2020, 10:11

Zvezda gost Barselone u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde sastaju se sa timom Barselone u utakmici 10. kola Evrolige. Duel sa liderom ovog takmičenja crveno-beli počinju u 21 čas, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Posle pobede u Milanu nad Armanijem košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Barselonu na duel >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa trenutnim liderom na tabeli elitnog takmičenja.

Ekipa, predvođena prvom zvezdom ekipe Nikolom Mirotićem, igra izvanredno u Evroligi, a nakon problema sa koronavirusom koji nije zaobišao ni deo ekipe i stručnog štaba Barselone, domaćin će kompletan dočekati crveno-bele.
Barselona i Crvena zvezda su do sada osam puta odmeravali snage na parketu u okviru elitnog takmičenja i domaćini vode u pobedama sa 6:2 ali u timu crveno-belih veruju da su spremni da prirede iznenađenje na večerašnjem gostovanju.
Utakmica Barselone i Crvene zvezde počinje u 21 čas, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA VEČERAS (21.00) ŽELI DA IZNENADI BARSELONU Obradović: Moramo da odigramo kao u Milanu - konstantno i strpljivo! (FOTO)

Izvor: Kurir, 20.Nov.2020

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 21 sati igraju protiv Barselone na gostovanju u 10. kolu Evrolige.

Nastavak na Kurir...

Prva četvrtina presudila – Zvezda pružila jak otpor Barseloni

Izvor: B92, 20.Nov.2020

Košarkaši Crvene zvezde igraju na gostovanju protiv Barselone (21h) u 10. kolu Evrolige.

Nastavak na B92...

Partizan i Proleter u duelu za treće mesto na tabeli

Izvor: RTS, 21.Nov.2020, 09:45

U nastavku 15. kola Superlige Srbije igraju se četiri utakmice, a u poslednjem meču dana Partizan i Proleter u svojevrsnom derbiju odlučuju o trećoj poziciji na tabeli. Tok tog meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. . Prvi će na teren izaći fudbaleri...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.