Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2020, 19:13

Zvezda ga letos želela, Lacio se tek sada oslobodio Bastosove plate od 1.000.000 evra

Snažni štoper karijeru nastavlja u Al Ainu

Letos se pominjalo da Crvena zvezda žarko želi da na Marakanu dovede štopera Lacija Bastosa. Pojedini mediji su spekulisali da je iskusni štoper velika želja Dejana Stankovića, ali taj transfer je bio u domenu naučne fantastike.

Bez obzira na činjenicu da nije bio u prvim planovima trenera Inzagija, Lacio je verovao da će na ime obeštećenja uspeti da iščupa nekoliko miliona evra. Rimski klub je svojevremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << platio Rostovu pet miliona evra za usluge afričkog štopera.

Međutim, Bastos nije ispunio očekivanja. Igrao je vrlo promenljivo, pa je Lacio na kraju morao da spusti obeštećenje. I otarasi se milionske plate iskusnog štopera. Tačnije, Bastos je na Olimpiku zarađivao tačno milion evra neto, ali je posle višemesečnih nadanja uspeo da proda Afrikanca.

Bastos je zvanično pojačao redove Al Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Lacio će na ime obeštećenja dobiti simboličnih 800.000 evra. Mada je ispunio je primarnu želju i oslobodio se Bastosove plate.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.