Zvezda dovodi bivšeg šutera Reala i Panate?

Izvor: Mondo, 08.Feb.2019, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dovodi bivšeg šutera Reala i Panate?

Prema pisanju italijanskih medija, američki bek mogao bi da sledeće nedelje pojača crveno-bele.

U večeri zvučnih vesti o transferima u NBA ligi, specijalizovani portal "Sportando" objavio je i vest o potencijalnom "potpisu" u Crvenoj zvezdi mts.

Navodno, šampion Srbije mogao bi u narednim danima da dovede američkog beka šutera Kej-Si Riversa (31 godina, 196 centimetara).

Nekadašnji osvajač Evrolige sa Realom (2015) igrao je u Evroligi i za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bajern i Panatinaikos, čiji je dres nosio prethodne dve sezone. U ovom trenutku, Rivers je igrač Ređo Emilije, a "Sportando" je objavio da bi mogao da se pridruži Crvenoj zvezdi mts posle subote i sledećeg kola Serije A.

Nekadašnji student koledža Klemson bio je i prethodnih godina dovođen u vezu sa crveno-belima. Prvi put (i najkonkretnije) tokom sezone 2013/14, kada je nastupao u razvojnoj NBA ligi. Nakon te epizode potpisao je za Real i započeo uspešnu evropsku karijeru.

U dosadašnjem delu sezone, Rivers je prosečno postizao 14 poena, uz 4,7 skokova i dve asistencije po meču u Seriji A.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.