Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020, 21:56

Zvezda dovela Lengstona Hola

Plej Promiteasa prešao u tim sa Malog Kalemegdana

Kako piše Eurohups, Crvena zvezda je potpisala dvogodišnji ugovor sa Lengstonom Holom, košarkašem koji je prošle sezone igrao za Promiteas.

Hol se već pominjao kao moguće pojačanje Crene zvezde tokom juna, ali sada je očigledno sve došlo do dubljih pregovora i Hol je novopojačanje na plejmejkerskoj poziciji crveno-belih.

Izdašnu ponudu za Hola davao je i Uniks, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sam igrač odabrao Evroligu, a Zvezdu je izabrao zbog minutaže. Za njegove usluge interesovali su se i Panatinaikos i Olimpijakos. Međutim, Zvezda je na kraju uspela da ga dovede.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.