Zvezda dostavila sezonske zaposlenima u Zemunskoj bolnici

Izvor: B92, 31.Okt.2020, 15:09

Zvezda dostavila sezonske zaposlenima u Zemunskoj bolnici

Crvena zvezda nastavila je podelu sezonskih ulaznica medicinarima, a ovog puta na red je došla Zemunska bolnica, koju je posetio kapiten kluba Milan Borjan.

Zahvalnost zbog društveno-odgovornog rada koji Crvena zvezda propagira istakao je načelnik službe ginekologije u Zemunskoj bolnici, Nebojša Jovčić.

"Mnogo nam znači podrška Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Želeo bih da se zahvalim u ime svih zaposlenih u Zemunskoj bolnici, ovo je velika stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za nas. Lepo je što vidimo da u ovim teškim trenucima, klub za koji navijamo želi da nas podrži i pomogne, a mi ćemo sa svoje strane podržavati njihove sportske uspeha, kao što je to bilo pre nekoliko dana", istakao je Nebojša Jovčić.

Posetu Zemunskoj bolnici ulepšao je i kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan koji je sa zadovoljstvom uručio medicinarima poklone koje je naš klub pripremio za njih.

"Zvezda je uvek imala veliko srce, to je pokazala mnogo puta. Svi zvezdaši treba da budu ponosni. Mi kao igrači učinićemo sve što je do nas kako na terenu, tako i van njega da pomognemo. Zahvalio bih se svim medicinarima na ogromnom trudu u borbi protiv korona virusa. Svakodnevno se bore za zdravlje građana, mnogo im dugujemo zbog toga i čitava država treba da bude ponosna na njih", rekao je Milan Borjan.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda nastavila podelu sezonskih ulaznica medicinarima

Izvor: RTS, 31.Okt.2020

Crvena zvezda nastavila podelu sezonskih ulaznica medicinarima, a ovog puta na red je došla Zemunska bolnica, koju je posetio kapiten Milan Borjan i zahvalio se zaposlenima na celokupnom radu i trudu koji su uložili u borbi sa nevidljivim neprijateljem. . Fudbalski klub...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.