Zvezda donirala opremu vrednu MILION dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda donirala opremu vrednu MILION dinara

Polet je ove sezone ostvario je istorijski uspeh.

Crvena zvezda je donirala opremu ekipi Poleta sa Kosova i Metohije. Ovo je samo jedna u nizu akcija koje Crvena zvezda ima širom Kosova i Metohije. Vrednost donirane opreme je blizu milion dinara. Predsednik Poleta Dušan Dragović istakao je da je prekopotrebna oprema došla u pravom trenutku.

ZVEZDAŠ DO SRŽI: Miličić je sa Delijama ispratio fudbalere, a onda ispoštovao navijače (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
STOJKOVIĆ: Neka sudiji bude na čast (FOTO)

- Ovom prilikom smo se skupili da podelimo sportsku opremu. FK Crvena zvezda nam je donirao sportsku opremu u vidu dresova, jakni i trenerki. Kuburili smo sa opremom ali nam je Zvezda izašla u susret i to nam zaista mnogo znači - rekao je Dragović, a preneo sajt crveno-belih.

Osvojili su ligu centralnog Kosova i samim tim izborili baraž za popunu Niške zone. Takođe, igrali su 1/16 finala Kupa Srbije. Fudbaleri iz Lapljeg sela kao domaćini utakmice igraju na gostujućem terenu u Kuršumliji ali i pored toga postižu zapažene rezultate.

- Ova oprema nam mnogo znači kao ekipi. To je znak ne male, nego velike pažnje, i dokaz da na ove momke ipak neko misli. Sezonu smo slabije započeli jer smo imali mnogo novajlija u ekipi, međutim, kako odmiče prvenstvo, tako ekipa dobija na iskustvu, taktički napreduje. Već smo sada u sredini tabele i mogu da kažem da sam zadovoljan. Želim da izborimo opstanak u ovoj ligi ove godine. Ekipa ima kvalitet i za mnogo više, ali kao što rekoh imamo dosta novajlija i mislim da će to biti sve bolje - rečeno je iz FK Polet.

Posle devet kola Polet se nalazi na 12. mestu sa osam osvojenih bodova.

POVRATAK U REALNOST: Partizan čeka Bačku, a Zvezda Mladost (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.