Zvezda dominirala u Palanci i ohrabrila navijače pred derbi (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dominirala u Palanci i ohrabrila navijače pred derbi (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su novu pobedu u domaćem šampionatu pošto su u meču 23. kola savladali Bačku u Bačkoj Palanci sa 3:0 pogocima internacionalca iz Gane Ričmonda Boaćija i mladog Luke Adžića.

Odlično je Zvezda igrala u prvih 45 minuta, a pored golova koje je postigao u 5. i 38. minutu Boaći je mogao u još nekoliko navrata da zatrese mrežu domaćina. Pored njega šanse su imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i drugi fudbaleri beogradskog tima, ali je na golu dominirao ruski golman Konovalov koji je sprečio katastrofu.

Osim penala, koji nije iskoristio Donald, na početku drugog poluvremena crveno-beli uprkos terenskoj inicijativi i dva igrača u polju nisu uspeli da zatresu mrežu makar još jednom i tako overe trijumf sve do same završnice kada je mladi Luka Adžić uspeo da savlada odličnog Konovalova.

Ipak, navijači crveno-belih mogu da budu zadovoljni igrom tima Miodraga Božovića uoči “večitog derbija” koji je naprogramu sledeće subote, a pogotovo nastupom Boaćija koji je pokazao da će biti veliko pojačanje u špicu napada. Pored njega istakao se i Kanga na sredini terena, kao i desni bek Marko Petković koji je u više navrata odlično probio pored aut linije.

Domaćinu preostaje da u preostalih sedam kola prve runde i dodatnih sedam u plej-autu pokušaju da izbore opstanak u ligi.

90+2 minut - GOOOOOOOL, Konovalov je refleksno odbranio udarac Ađelkovića, ali je lopta došla do Luke Adžića, koji je makazicama zatrsao mrežu. To je ujedno bilo sve na ovom meču - 0:3

53. minut - Donald pogađa stativu sa bele tačke, ostaje 0:2

51. minut - Penal za Crvenu zvezdu, oboren je Le Talek, Klisura je dobio drugi žuti karton

38. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL, ponovo je strelac Boaći, a ponovo mu je asistent bio Gelor Kanga - 0:2

31. minut - Još jedan epski promašaj crveno-belih, ovog puta je Le Talek šutirao pravo u Konovalova

18. minut - Neverovatan promašaj Boaćija, sa samo šest metara nije pogodio prazan gol

5. minut - GOOOOOOOOOOOL, vodi Zvezda u Bačkoj Palanci već posle prve ozbiljnije akcije, strelac je Boaći. Odlično se snašao u kaznenom prostoru, zagradio i nije mu bilo teško da savlada Konovalova

Dva tima nisu u istom raspoloženju dočekala ovaj duel pošto je Zvezda na startu prolećnog dela šampionata rutinski savladala Novi Pazar, dok je Bačka poražena u Čačku od Borca.

I jednom i drugom timu bodovi su neophodni, ali u različitu svrhu. Gosti žele da zadrže makar šest bodova prednosti u odnosu na Partizan pred “večiti derbi” koji je na programu sledećeg vikenda, dok su domaćima potrebni u borbi za opstanak sa Radnikom i Borcem.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SLS: Rutinska pobeda Crvene zvezde nad Bačkom za dobar uvod u derbi (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Feb.2017

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Bačke rezultatom 3:0 u meču 23. kola Superlige Srbije golovima Ričmonda Boaćija.. Zvezda je u Bačku otišla sa namerom da, bez prevelike potrošnje, zabeleži nova tri boda, i utisak je da su fudbaleri Crvene zvezde uspeli upravo u toj nameri – Bačka...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.