Zvezda dobila šampionski pehar

Izvor: B92, 26.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dobila šampionski pehar



Fudbaleri i trener Crvene zvezde dobili su u subotu šampionski pehar, za osvojenu titulu u Meridijan Superligi 2006/2007. Proslava titule upriličena je pred početak poslednjeg meča sezone sa ekipom Hajduka iz Kule. Ulaz na Marakanu bio je besplatan, a na proslavu je došlo dvadesetak hiljada ljudi. Igrači su na teren izašli kroz špalir, koji su im napravili članovi Zvezdine omladinske škole.

Pre utakmice svečano je izvedena himna Srbije "Bože, pravde", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Zvezdini navijači napravili su posle toga bakljadu i koreografiju u bojama kluba.

Slavlje je priređeno i na poluvremenu, kada je legendi kluba Srđanu Mrkušiću poklonjen dres sa brojem 92, povodom devedeset drugog rođendana.

Zvezda je ove godine osvojila desetu duplu krunu u istoriji (25. titula i 22. kup).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.