Zvezda dobila MVP pojačanje: Bobi Marjanović u crveno-belom

Izvor: Blic, 02.Jul.2013, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dobila MVP pojačanje: Bobi Marjanović u crveno-belom

Košarkaški klub Crvena zvezda jači je za gorostasnog Bobana Marjanović, koji je prošle sezone zahvaljujući igrama u dresu Mega Vizure dobio nagradu za najkorisnijeg igrača Superlige.

Crveno-beli su nastavili sa jačanjem tima za igranje na četiri fronta naredne sezone, sa naglaskom da se u Evroligi ostavi trag.

Iako ima 24 godine, Marjanović ima bogatu karijeru i dominira pod košem svojom visinom od 221 centimetra. Ponikao je u Hemofarmu, a u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je još nastupao za Svislajon Takovo, Radnički Kragujevac, u inostranstvu je bio član CSKA Moskve i Žalgirisa, kao i Nižnjeg Novgoroda, da bi prošle sezone "eksplodirao" u Mega Vizuri.

Sjajne partije donele su mu titulu MVP-ja, a prosečno je postizao 16,4 poena, uz 10,7 skokova i dve blokade po meču. Najbolju igru prikazao je protiv Metalca kada je zbog 26 poena, 18 skokova i četiri blokade ostvario neverovatnih 49 indeksnih poena.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.