Zvezda dobila Igokeu, Šakota oduševljen zbog jedne stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dobila Igokeu, Šakota oduševljen zbog jedne stvari

Strateg crveno-belih jasan.

Crvena zvezda je savladala Igokeu rezultatom 94:79 u poslednjoj utakmici 17. kola ABA lige, a trener Dragan Šakota može da bude zadovoljan prikaznom igrom u Laktašima.

- Pre svega čestitke mojoj ekipi na ozbiljnosti u većem delu utakmice. Situacija je takva da moramo da idemo na pobedu u svakom meču. S druge strane, čestitam Igokei na utakmici i na dosadašnjim pobedama. Okrenuli su situaciju na tabeli i nalaze se na dobrom putu, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo da obezbede opstanak nego da se stabilizuju. Za nas je bilo bitno da počnemo ozbiljno, da sprečimo Grina da ne organizuje ekipu Igokee onako kako on to zna i da sprečimo ofanzivni skok. To smo uspeli i u tome je i bio ključ naše pobede – istakao je Šakota.

Crveno-bele u petak očekuje evroligaški duel sa Efesom, a u ponedeljak I meč sa partizanom u ABA ligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska navijačica Polina.

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Aug 22, 2018 at 4:46am PDT

Студенточки с @vstryaska 🤣🤣🤣 Вот так конкурс «Мисс Спартак» сплотил нас и направил в нужное русло)) Не нужен нам ваш малый бизнес и банковское дело, нам нужна ВЕТЕРИНАРНАЯ МЕДИЦИНА🤓

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Sep 5, 2018 at 11:29am PDT

Хорошо на даче летом!🤤🌞

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on May 12, 2018 at 8:57am PDT

Хочется взять отпуск, но я нигде не работаю

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Jan 18, 2018 at 3:30am PST

Кто бы руку от лица помог отклеить🙄🤔

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Nov 22, 2016 at 1:28pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.