Zvezda deklasirana bez Savića i glavnih aduta: Primorje slavilo sa 15 golova razlike

Izvor: Blic, 04.Feb.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda deklasirana bez Savića i glavnih aduta: Primorje slavilo sa 15 golova razlike

Vaterpolisti Crvene zvezde pretrpeli su težak poraž u Triglav regionalnoj ligi, pošto su od Primorja na gostovanju savladani sa čak 18:3.

Zvezda je na ovaj način počela drugu fazu takmičenja, u kojoj su ekipe podeljene u Ligu za šampiona i Ligu za opstanak, a u prvoj je tim iz Rijeke bio dominantan.

Crveno-beli su otputovali u Hrvatsku bez trenera Dejana Savića (tim vodio Risto Maljković), zatim i standardnih igrača Strahinje i Viktora Rašovića, Radomira >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Drašovića, Ivana Rackova i Save Ranđelovića, pa je već na poluvremenu bilo 10:0.

Crveno-beli nisu ni koristili igrača više 4-0, tim Primorja je sedam puta zatresao mrežu u osam navrata pri isključenjima, a samo su Tankosić, Bjelić i Njegovan bili strelci. Na drugoj strani, Sukno je bio efikasna sa sedam pogodaka.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Večiti" nemoćni, Radnički slavio

Izvor: B92, 04.Feb.2015

Vaterpolisti Crvene zvezde i Partizana doživeli su ubedljive poraze, dok je Radnički slavio u prvom kolu druge faze regionalne Triglav lige...Zvezda je doživela debakl u Rijeci od Primorja 18:3, dok je Partizan bio nemoćan protiv favorita Juga sa 12:5 na Banjici. Radnički je savladao Jadran 5:4...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.