Zvezda definitivno ima filijalu!

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda definitivno ima filijalu!

Skoro svi izdanci talentovane „klase 1999“ školovaće se na Topčiderskoj zvezdi

Sporazum je odavno potpisan, ali Grafičar će od ovog proleća definitivno biti Zvezdina filijala, mesto gde će se najtalentovaniji izdanci omladinske škole brusiti za iskušenja na Marakani.

U srpskoligašu sa Topčiderske zvezde su već Nemanja Stojić (štoper), Stefan Cvetković (krilo) i Aleksandar Stanković (golman)... Pomenuti trio će od ovog proleća ponovo deliti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svlačionicu sa starim znancima iz prošlogodišnjeg omladinskog tima.

Na Marakani su definitivno odlučili da talentovanom stručnjaku Urošu Kaliniću povere usavršavanje Alekse Terzića (levi bek), Veljka Nikolića (ofanzivni vezni) i Juga Stanojeva (krilo). Dakle, Grafičar će tokom prolećninih bitaka imati šestoricu fudbalera stasalih u Zvezdinoj omladinskoj školi. Imaće šansu da se upoznaju sa seniorskim fudbalom i nagoveste da su sazreli za velike domete.

 Na Marakani mnogo očekuju od Terzića, Stanojeva i Nikolića. Reč je o omladinskim reprezentativcima Srbije.

Najbolji strelac omladinskog tima Dejan Joveljić ostaje uz prvi tim, i imaće šansu da se nametne Vladanu Milojeviću. Najmlađi Strahinja Eraković se posle priprema vraća u juniore.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.