Zvezda četvorkom do četvrtine finala Kupa Srbije(VIDEO)

Izvor: BKTV News, 15.Nov.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda četvorkom do četvrtine finala Kupa Srbije(VIDEO)

Crveno-beli sa lakoćom ostvarili pobedu u Čačku.

Crvena zvezda je u osmini finala Kupa Srbije rutinski savladala Borac u Čalku (4:0).

Rutinski plasman u narednu rundu najmasovnijeg domaćeg takmičenja najavio je već u 3. minutu Nemanja Milić, pogotkom na asistenciju Luke Ilića, koji je, utisak je, loptu poslao ka saigraču iz ofsajda.


>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Devet minuta kasnije Čačani su ostali sa igrčem manje, crveni karton sudija Obradović je pokazao Miroljubu Kostiću što je izazvalo burno negodovanje domaćih fudbalera.

Beograđani su več u 28. minutu najavili savlje udvostručivši prednost. Strelac prvog gola zabeležio je asistenciju, a Pešić zatresao mrežu.



Goleadu je u 73. minutu nastavio Nenad Milijaš projektilom koji je sa 25 metara poslao u mrežu nemoćnog Bajića, a tačku na meč stavio je Pešić iz jedanaesterca.



Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.