Zvezda - Potvrđena loša vest, ovo je Milojevićevih 21

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Potvrđena loša vest, ovo je Milojevićevih 21

Neočekivani problemi, Zvezdin šef struke večeras mora da nađe rešenje.

Zvezdina ekspedicija otputovala je ovog prepodneva u Minhen, gde će sutra od 21 čas na ''Alijanc Areni'' odmeriti snage sa domaćim Bajernom u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

Kako smo jutros već preneli, levi bek Milan Rodić je u meču protiv Inđije u subotu doživeo povredu zbog koje neće moći da nastupi u Minhenu i to je ubrzo i potvrđeno, jer na spisku putnika u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nemačku nema Rodićevog imena.

Osim njega, trener Vladan Milojević ne može da računa ni na napadača Tomanea zbog isključenja protiv Jang bojsa, a ono što bi mogla da bude dobra vest jeste to što je među putnicima Marko Gobeljić, koji je prethodnih dana takođe imao problema sa povredom, ali očigledno još uvek ima šanse da on sutra istrči na teren u Minhenu.

Milojević je u Minhen poveo ukupno 21 igrača, od kojih su trojica golmani, a na spisku se nalaze:





Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković, Marko Gobeljić, Santana Žander, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Srđan Babić, Dušan Jovančič, Hose Alberto Kanjas, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ Van La Para, Aleksa Vukanović, Marko Marin, Milan Pavkov i Ričmond Boaći.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.