Zvezda: Nastaviti sa pobedama

Izvor: B92, 15.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Nastaviti sa pobedama



Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju u nedelju odbranu titule u Meridian superligi, prvom utakmicom u prolećnom delu sezone u gostima protiv Bežanije.

'Crveno-beli' su pre nekoliko dana završili veoma uspešne pripreme u Španiji i na Kipru, gde su zabeležili četiri pobede i dva remija.

Prvotimci Zvezde Aleksandar Trišović i Dušan Đokić istakli su na konferenciji za novinare da drugi deo sezone žele da nastave tamo gde su stali pre nekoliko meseci: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Odradili smo dobre pripreme. Protiv Bežanije ne očekujemo ništa drugo osim pobede, iako smo protiv njih imali loše iskustvo u prvom delu sezone. Ne bih pričao o osveti jer je u pitanju dobar tim, sa odličnim trenerom motivatorom. Ako se budemo maksimalno zalagali 90 minuta, pobeda ne bi trebalo da izostane", rekao je Trišović.

U prvom meču, na Marakani, Bežanija je uspela da osvoji bod posle remija, 1:1. Centarfor Dušan Đokić istakao je, međutim, da ne razmišlja o osveti, već samo o igri Zvezde:

"Prva utakmica je uvek najteža. Želimo da nastavimo tamo gde smo stali na jesen. Bežanija je dobra ekipa, iznenadili su nas na Marakani, ali ne razmišljamo o osveti, već samo o našoj igri", izjavio je Đokić, koji je odgovarajući na pitanje vezano za njegov golgeterski post dodao da mu je važnije da tim pobeđuje, nego da on postiže golove.

Zvezda je pre nekoliko dnaa ostala bez centarfora Ailtona, koji je otišao na pozajmicu u Švajcarsku. Međutim, Trišović i Đokić ističu da to neće biti veliki hendikep za njihov tim:

"To je odluka kluba i ne bih da se mešam u to. Imam pored mene Purovića i Raškovića i ne brinem se za napad", rekao je Đokić.

"Ailton se možda nije najbolje snašao, ali je bitno da pred kraj priprema svi počeli dobro da igraju i ulaze u formu", dodao je Trišović.

Utakmica Bežanija – Crvena zvezda na programu je u nedelju od 13 časova u Železniku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.