Zvezda Lejkersa ignoriše Nemce

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 14:44

Zvezda Lejkersa ignoriše Nemce

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Ostin Rivs prema svemu sudeći ipak neće igrati za Nemačku na predstojećem Mundobasketu.

Rivsu je baba iz te evropske zemlje, te je preko nje uspeo da stigne do pasoše prošle godine. Njegov brat Spenser nastupa u Nemačkoj gde igra za ekipu Brose Bamberga.

Međutim, Ostin, prema rečima selektora "pancera" Gordona Herberta, ignoriše pozive.

"Kontaktirao sam ga porukom i pozivom, ali nisam dobio odgovor", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Herbert.

To nije u skladu sa prethodnim izjavama Rivsa.

"Veoma sam zainteresovan. Već sam pričao sa Denisom Šruderom o tome. Prošle godine sam imao i dug razgovor sa Gordonom Herbertom", rekao je Rivs u februaru, ali je očigledno da se nešto u međuvremenu promenilo.

Rivs je mnogo napredovao u odnosu na ruki godinu. Tokom regularne sezone je u proseku ima 13 poena uz 52,9 odsto šuta iz igre. Možda su porasli i apetiti, pa je cilj igranje za SAD.

U NBA je svakako na ceni, pa tako insajder koji pokriva Jutu Džez ističe da je taj tim spreman da mu ponudi četvorogodišnji ugovor vredan 99 miliona dolara kada na kraju sezone postane slobodan agent.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.