Zvezda - Ko umesto Jovičića i koga će Degenek istisnuti iz startne postave?

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Ko umesto Jovičića i koga će Degenek istisnuti iz startne postave?

Hoćemo li odgovor dobiti već protiv Radničkog?

Crvena zvezda iz utakmice u utakmicu na početku ove sezone igra sve bolje, ostvarila je odličan rezultat u prvom meču drugog kola kvalifikacija protiv Helsinkija i sve to je povod za veliko zadovoljstvo na 0''Marakani''.

Ali, raspoloženje je pokvarila povreda kolena Branka Jovičića, koga sada čega duža pauza, pa se postavlja pitanje kako će u narednom periodu izgledati Zvezdina startna postava koja se bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već iskristalisala u prethodnim mečevima.

Na prvi pogled, odgovor je jednostavan, tu je novajlija Hoze Kanjas koji je u finišu priprema stigao iz PAOK-a, ali ne samo što nije prošao pripreme sa Zvezdom, nego je i doživeo lakšu povredu prednje lože, zbog čega ga od prvog meča sa Suduvom nije bilo na terenu.

Dobra vest je da Kanjasova povreda polako postaje prošlost i za očekivati je da ga trener Milojević ''baci u vatru'' možda već protiv Radničkog za vikend, a najkasnije u očekivanom dvomeču protiv Kopenhagena.

S obzirom da je Jovičić na početku ove sezone igrao odlično, Kanjas neće imati lak zadatak da ga odmeni, pogotovo što je jasno da je Španac sada još daleko od prave forme, pa treba razmišljati i o alternativnim rešenjima.

Jedno od njih bi mogao da bude Mirko Ivanić u paru sa Jovančićem umesto Jovičića, a da Ivanićevo mesto u trilingu iza najisturenijeg Boaćija zauzme sve zapaženiji Milan Jevtović.

Promena se očekuje i na poziciji štopera, gde bi svoje mesto trebalo da zauzme povratnik Miloš Degenek, ali umesto koga - Babića ili Milunovića?

Prošle sezone je u Ligi šampiona već odigrao nekoliko mečeva u tandemu sa Babićem i taj tandem ne bi bio iznenađenje, ali od njegovog odlaska nametnuo se Milunović koji je do sada bio standardan i imao puno poverenje Vladana Milojevića.

Zato će biti zanimljiva Milojevićeva odluka koga će poslati na klupu od dvojice pomenutih štopera.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.