Zvezda - Francuzi u prvom planu!

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Francuzi u prvom planu!

Vezni red aktuelnog vicešampiona Srbije uskoro bi trebalo da bude pojačan imajući u vidu da je Marko Grujić realizovao transfer u Liverpul. Kako trenutno stoje stvari, dvojica francuskih internacionalaca nalaze se među prioritetima crveno-belih.

Aktuelni vicešampion Srbije u sredu je realizovao transfer Marka Grujića u Liverpul čime su stvoreni preduslovi da u predstojećem periodu na stadion "Rajko Mitić" stigne prvo pojačanje.

Poznato je da će crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tražiti pojačanja na poziciji štopera i u veznom redu a izgleda da će se najpre ići na angažovanje igrača koji bi u narednoj sezoni trebalo da "uskoči" na mesto Marka Grujića.

Pisali smo o tome da se na listi želja nalaze Damjan Le Talek, David Babunski i Dejan Janjatović, a iznenada se pojavilo još jedno ime.

Francuski mediji u četvrtak su pisali o budućnosti francuskog internacionalca Matjea Kutadera (29) koji je nekada nosio dres Monaka a od početka sezone brani boje kiparskog AEL-a.

Momak koji je karijeru počeo u Le Manu igra u veznom redu a svojevremeno je Monako za njegov transfer platio 4.000.000 evra. Zbog problema sa povredama nije uspeo da se dokaže u Kneževini pa je usledio odlazak u Lorijan.

Poslednjih šest meseci proveo je u AEL-u iz Limasola gde je "revitalizovao" karijeru pa bi uskoro mogao nazad u domovinu (Ajačio) ili u neku od zemalja bivše SFRJ.

Navodno su za Marjea Kutadera zainteresovani splitski Hajduk i Crvena zvezda koja je od ranije priznala interesovanje za Kutaderovog zemljaka Damjana Le Taleka.

Što se tiče prvotimca Mordovije, čini se da više nije tako čvrst u stavu da posle Rusije želi samo na zapad Evrope što je večeras obelodanio i na svom "Tviteru".

For the moment ... Anything can change everyday ... #mercato 😅

— Damien Le Tallec (@letallecdamien) January 7, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.