Zvezda - Degenek režira novi zaplet, šta će biti sa Rajkovićem?

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2020, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Degenek režira novi zaplet, šta će biti sa Rajkovićem?

Informacije se smenjuju po sistemu toplo-hladno.

I dalje traje neizvesnost oko toga kako će Zvezdina štoperska linija izgledati tokom prolećnog dela sezone.

Novi trener Dejan Stanković ima jaku konkurenciju u Degeneku, Milunoviću, Pankovu i Babiću, a svoju šansu, doduše iz Grafičara, čeka i mladi Strahinja Eraković.

Međutim, poslednjih dana sve glasnije se priča o mogućem odlasku Miloša Degeneka, za koga je interesovanje pokazao kineski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Šangaj SIPG.

Navodno, plan je da u slučaju Degenekovog odlaska Zvezda angažuje Slobodana Rajkovića, ali pojavili su se neočekivani problemi.

Prvo, ponuda Kineza još uvek nije na željenom nivou od bar tri miliona evra, što ne znači da Zvezda neće po tom pitanju isterati svoje. Ali, ''Novosti'' večeras prenose da ni Degenek nije baš voljan da se ove zime preseli u Kinu.

Navodno, njegova želja je da ostane bar do kraja sezone, a ni trener Dejan Stanković nema ništa protiv. Degenekov ugovor sa Zvezdom važi do juna 2023. godine, pa razloga za žurbu sam fudbaler baš i nema, osim ako na ''Marakanu'' ne stigne neka ''pojačana'' ponuda, kao što je bio slučaj pre godinu dana, kada je Al Hilal za njegov dolazak izdvojio 3.6 miliona evra na ime obeštećenja.

U celoj priči najveći gubitnik bi mogao da bude Rajković, koji se posle šestomesečne pauze nije dogovorio ni sa Partizanom, ni sa Ufom, Peruđom... Izgledalo je da je sa Zvezdom našao zajednički jezik, ali stvari su se zakomplikovale.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.