Zvezda - Biće bolje? Obradović vidi dobre okolnosti

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 00:23

Zvezda - Biće bolje? Obradović vidi ''dobre okolnosti''

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović je nakon poraza od Efesa rekao da ekipa nije izdržala ritam koji je imala u poslednjih mesec dana.

Zvezda je večeras u Beogradu izgubila od Efesa 64:75.

"I pored izostanaka u ekipi Efesa, oni i dalje imaju veliki kvalitet. Odigrali su meč na energiju, koju mi nismo imali", izjavio je Obradović na konferenciji za medije.

Zvezda je imala težak raspored i to je uticalo na svežinu ekipe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Ne želim da tražim izgovor za poraz, ali pauza će nam dobro doći. Imali smo mnogo teških mečeva u kratkom periodu", rekao je Obradović.

Zvezdi sledi pauza od sedam dana i prilika da se ekipa malo regeneriše.

"Dobro je da ćemo konačno imati malo vremena i da treniramo. Ekipa mora da se odmori i povrati energiju. Dobra okolnost je da ćemo u narednom periodu imati manje putovanja", kazao je Obradović.

U narednom kolu Evrolige, trećeg decembra, Zvezda će gostovati Makabiju.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.