Zverev i Tim u trećem kolu Australijen opena

Izvor: B92, 23.Jan.2020, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zverev i Tim u trećem kolu Australijen opena

Aleksander Zverev, nemački tenser, savladao je Belorusa Igora Gerasimova s 3:0 (7:6, 6:4, 7:5) i plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije.

Okršaj Zvereva i Gerasimova je trajao dva sata i 20 minuta, a Zverev se bez većih problema plasirao u narednu fazu.

U prvom setu je bilo prilično neizvesno, a malo je nedostajalo da Zverev napravi brejk u trećem gemu, međutim Gerasimov se odbranio, a pošto brejkova više nije bilo išlo se u taj-brejk.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Tamo se Zverev bolje snašao i poveo je sa 1-0 u setovima. U drugom setu je odigrao nešto bolje i za nijansu lakše osvojio set, pošto je pri prednosti od 5:4 napravio brejk i sa lepom prednošću ušao u treći set.

Nije Nemac imao previše problema u nastavku, pa je već u 4. gemu napravio brejk, ali je dozvolio Gerasimovu da mu isti kasnije vrati, pa je rezultatom 7:5 osvojio i treći set i eliminisao Gerasimova.

U sledećem kolu Zverev će igrati protiv boljeg iz duela između Španca Fernanda Verdaska i Gruzijca Nikoloza Basilašvilija.

Austrijanac Dominik Tim pobedio je Australijanca Aleksa Bolta sa 3:2 (6:2, 5:7, 6:7, 6:1, 6:2).

Meč je trajao tri sata i 26 minuta.

Sledeći rival biće mu bolji iz duela između Južnoafrikanca Kevina Andersona i Amerikanca Tejlora Frica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.