Zver se odvezala, Srbin izgubio posao, Divčev trener optužen za seksualni napad!

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zver" se odvezala, Srbin izgubio posao, Divčev trener optužen za seksualni napad!

Imamo polufinale Milvokija i Bostona, Juta sačuvala čast, na naslovnim stranama dvojica trenera...

Juta je spasila čast savladali su Hjuston pa će se serija vratiti u Teksas. Donovan Mičel je ubacio 31 poen, domaći su preživeli, pomogao im je Harden koji je ubacio 30 poena, šest trojki, ali je i izgubio osam lopti.

Riki Rubio je imao 11 asistencija za domaće, koji su u furioznoj poslednjoj četvrtini spustili Hjuston na 12 poena i rešili pitanje pobednika. Upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u toj poslednjoj četvrtini Mičel je ubacio 19 poena, pokrenuo je seriju 15:1, posle koje gostima nije bilo spasa.

Milvokiju se žurilo, Adetokumbo je ubacio 41 poen Detroitu i zatvorio priču prvog kola. Baksi su počistiti Pistonse i sada ih čeka Boston koji je takođe bez izgubljenog meča stigao u polufinale. Pistonsi su vodili na poluvremenu, ali u nastavku jednostavno nisu mogli da pariraju mnogo kvalitetnijem rivalu. Baksi nisu bez razloga najbolji tim regularnog dela, ukupno su ove četiri utakmice dobili sa 95 poena razlike, ni u jednoj poraz Detroita nije bio manji od 16 razlike. Detroit se žalio u ovoj poslednjoj na suđenje, zaista je postojala ogromna razlika u penalima, gosti su 41 put išli na liniju bacanja, Detroit samo 12.

Ali, svejedno, mnogo kvalitetniji tim je završio u najkraćem mogućem roku posao, Pistonsi su izjednačili crni rekord Bostona, imaju 13 poraza u nizu u plej-ofu, poslednji put su dobili baš boston 2008. godine u finalnoj seriji Istoka. Od tada su u tri serije počišćeni u prvoj rundi.

Rezultati:

Juta - Hjuston 107:91 (1:3)

Detroit - Milvoki 104:127 (0:4)


Vest dana za naše ljubitelje košarke je otkaz Igoru Kokoškovu. Posle godinu dana prvi "ne-amerikanac" u NBA ligi na mestu glavnog trenera je izgubio posao. On je u debitantskoj sezoni imao skor 19-63 sa mladim timom koji deluje da ima lepu budućnost. Kokošlovu je zamereno da je dozvolio problem među igračima, kao i da je imao pet serija od po pet poraza sa Sansima. I pored toga bili su spremni da ga zadrže u jednom trenutku, ali se pojavila šansa da uzmu popularnog pomoćnog trenera Siksersa Montija Vilijamsa koga žele i Lejkersi. Mnogima je potez nelogičan, ekspert Vojnarovski kaže da je naš stručnjak veoma poštovan u ligi, ali da je prosto u pogrešnom timu, ekipi koja je poznata po velikom broju promena svake sezone.

Glavobolja i za Vlade Divca. Novi trener Kingsa Luk Volton je optužen za seksualni napad. Doskorašnji kouč Lejkersa je navodno, napastvovao novinarku Keli Tenant 2016. nakon što je pozvao u svoju sobu u hotelu Santa Monika, kako bi razgovarali o knjizi koju piše. Uspela je da se odbrani vriskom, ali je prema svojoj tvrdnji jedva pobegla iz sobe. Nije prijavila iz straha da će izgubiti posao, naime kada je Volton promovisan u prvog trenera morala je da prati Lejkerse, on je uvek agresivno grlio i ljubio kada bi je video iako ga je upozoravala da se ne približava. Progovorila je nakon što je napustila medije i zaposlila se u Amazonu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.