Zvanično, rastali se Cedevita Olimpija i Rimac, klupa već popunjena?

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično, rastali se Cedevita Olimpija i Rimac, klupa već popunjena?

Informacija stiže iz Hrvatske.

Kako je i najavljeno danas, Olimpija Cedevita je raskinula saradnju sa dosadašnjim trenerom Slavenom Rimcem nakon poraza u 17. kolu regionalne ABA lige od Primorske.

"Rimac je došao u veoma delikatnoj situaciji kada smo počinjali priču o Cedevita Olimpiji. Bio je na vrhu ABA lige, mada je ekipa ispala iz Evrokupa što nije bilo u našem planu. Posle četiri vezana poraza vreme je rastanak. Zahvaljujemo se Slavenu zbog čega što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je učinio za klub", kazao je sportski direktor slovenačkog tima Sani Bećirović.

U toku dana su se pojavile informacije da bi na njegovo mesto mogao da dođe Jurica Golemac ili Jure Zdovc, ali čini se da su se u Ljubljani odlučili za Juricu Golemca.

Zagrepčanin je bio jedna od ključnih figura u stvaranju čuda iz Kopera, na klupi Primorske je obezbedio plasman u ABA ligu, a klub je napustio zbog loše finansijske situacije.

Cedevita Olimpija bi uskoro trebalo da ozvaniči saradnju sa 42-godišnjim stručnjakom.

Jurica Golemac novi trener Cedevite Olimpije.

— Vid (@VidHorvat) 27. јануар 2020.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.