Zvanično, potvrđen novi odlazak iz Partizana! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično, potvrđen novi odlazak iz Partizana! (video)

Ima li šanse da se uskoro vrati?

Mladi bek Partizana Zlatan Šehović od ove zime potražiće sreću u Izraelu.

On je od danas i zvanično postao novi fudbaler Makabija iz Netanje, gde će do kraja sezone igrati kao pozajmljen igrač, uz opciju da Izraelci na kraju sezone sa Šehovićem potpišu trogodišnji ugovor.

Izraelski klub je na svom Tviter nalogu potvrdio Šehovićev dolazak, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << on je tom prilikom i pozirao u žutom dresu svog novog kluba.

Njegov ugovor sa Partizanom ističe u junu naredne godine, pa je jasno da će se na leto doneti konačna odluka o njegovom daljem statusu, ostaje,ili odlazi iz Partizana.

Šehović je priliku u prvom timu Partizana dobio još u leto 2018. pod vođstvom Miroslava Đukića, ali kasnije kod Zorana Mirkovića, a pogotovo kod aktuelnog šefa struke Sava Miloševića nije uspeo da dođe do izražaja u konkurenciji iskusnijih Uroševića i Brežančića.

Jesenas je odigrao tek jedno poluvreme u porazu od Voždovca u Humskoj (1:2), kada je bio i tragičar meča u samom finišu.

-

וולקאם זלאטן!

המגן זלאטן סחוביץ' חתם במועדון עד לסיום העונה עם אופציה ל-3 עונות נוספות 💎 pic.twitter.com/ccidhyut41

— מכבי נתניה (@Fcmn_il) January 19, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šehović se oprostio od Partizana: Veoma mi je teško, ali to je život

Izvor: B92, 19.Jan.2020

Sada već bivši fudbaler Partizana Zlatan Šehović potpisao je ugovor sa Makabijem iz Netanje, saopštio je beogradski klub...Mladi fudbaler uputio je poruku navijačima Partizana i rekao da mu je veoma teško zbog odlaska..."U Partizan sam došao sa deset godina i pored svoje, ja ovaj klub smatram...

Nastavak na B92...

Gotovo je, Real dobio pojačanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 16:42

Ekipa Real Madrida je danas dobila novo pojačanje...Mladi fudbaler koji je do sada nastupao za Flamengo, Reinier, od danas je novi član Real Madrida...Ugovor je zvanično potpisan, očekuje se samo ozvaničenje od strane Real Madrida po dolasku ovog momka u Madrid...Ovaj fudbaler ima samo 18 godina,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.