Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2020, 14:16

Zvanično je: Lalatović i Vojvodina zajedno još godinu dana, cilj je Liga Evrope

Zadovoljan je i predsednik Novosađana

Bilo je spekulacija o izvesnom odlasku Nenada Lalatovića iz Novog Sada, ali navijači Vojvodine mogu da oddahnu. Danima je bilo najavljivano, danas je zvanično obelodanjeno. Temperamentni stručnjak, koji se sa Vojvodinom bori sa Partizanom za drugo mesto, predvodiće Staru Damu našeg fudbala do juna 2021. godine.

Ugovor je zvanično produžen, na veliko zadovoljstvo predsednika Vojvodine Vojislav Gajić.

„Bez >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << obzira na određene spekulacije, produženje saradnje sa Nenadom Lalatovićem nikada nije dolazilo u pitanje. Klub je zadovoljan načinom njegovog rada, o čemu najbolje svedoče rezultati, tako da je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo. U prethodnih godinu dana, mnoge stvari su se pomerile unapred, a u budućnosti ćemo svi zajedno morati da radimo još više. Prošle godine, prioritet nam je bio rezultat u prvenstvu, a naredne sezone ćemo, pored toga, za cilj imati i da afirmišemo mlade momke iz naše omladinske škole, kao i da pokušamo da se plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope“, poručio je Vojislav Gajić.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle produžetka ugovora sa Lalatovićem crveno-beli mogu da se posvete obavezama u finišu sezone.

„Krećemo u napad na zvanje vicešampiona i plasman u finale Kupa, za šta mislim da je realno ostvarivo, uzimajući u obzir kvalitet tima i rada Nenada Lalatovića. Sledeće sezone, ići ćemo u pohod na trofeje i to je ono što želim da poručim svim našim vernim navijačima. Klub funkcioniše jedinstveno i zbog toga sam veoma srećan. Direktor kluba nam nesebično pomaže, a dobru komunikaciju imamo i sa Gradom Novim Sadom, tako da se stvorila jedna dobra klima unutar kluba. Jedino će nam nedostajati navijači na utakmici protiv Čukaričkog, ali prema informacijama koje imam, i oni će uskoro ponovo moći da dolaze na stadion“.

Predsednik Vojvodine naglašava da i dalje ima veliki entuzijazam i želju da klub učini još uspešnijim nego što je danas.

„Imam veliku motivaciju za nastavak svog rada, što je izuzetno bitno za svakoga, bez obzira na to kojom vrstom posla se bavi. Između nas u klubu se stvorila odlična hemija, a nosilac svega toga je Nenad Lalatović i rezultat koji je ostvario. Ugovor sa njim je produžen na još godinu dana, ali i te kako postoji naša obostrana otvorenost za još dužu saradnju. Vojvodina je veliki klub, a Nenad Lalatović je veliki trener i to ćemo demonstrirati i dalje“.

U dogovoru sa preddsednikom Gajićem, Nenad Lalatović nije davao izjave za medije tokom zvanične konferencije za medije.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.