Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2020, 20:05

Zvanično: Zvezda dovela trećeg Amera ovog leta

Lengston Hol dve godine na Malom Kalemegdanu

Počelo je dolaskom Saše Obradovića na klupu. Već tad moglo se pretpostaviti da će Crvena zvezda napraviti respektabilan tim za narednu sezonu, a onda su pojačanja počela da se nižu kao na traci. Najpre je potpisao Kamerunac Lendri Noko, zatim je došao američki bek Džordan Lojd, eksplodirala je potom bomba u vidu transfera doskorašnjeg Partizanovog pleja Korija Voldena, da bi ovog četvrtka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na Mali Kalemegdan stigao i treći košarkaš iz Sjedinjenih Američkih Država u aktuelnom prelaznom roku – Lengston Hol.

U pitanu je doskorašnji plej grčkog Prometeasa, koji je sa Beograđanima ozvaničio saradnju na dve godine.

Prethodno se pominjalo da ga traži Uniks, kao i da su ga mamili atinski velikani Olimpijakos i Panatinaikos, ali je Hol odabrao crveno-bele, uz uverenje da će u sastavu Saše Obradovića imati više minuta nego da se opredelio za druge destinacije.

Hol je lane prosečno beležio 11,4 poena i 5,7 asistencije na mečevima Evrokupa.

Što se evropske košarke tiče, diplomac Univerziteta Merese karijeru je gradio u Italiji (Pistoja, Kantu), Nemačkoj (Bon), Grčkoj (Kolosos, Prometeas) i Hratskoj (Cibona).

Oprobaće se i u Srbiji.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.