Zvanično: Žiru je postigao gol godine! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Žiru je postigao gol godine! (VIDEO)

Francuzu pripala čuvena Puškaš nagrada

Poznati srpski komentator Nebojša Višković uzviknuo je pre nekoliko meseci:

"Još ni januar nije počeo, a već imamo gol godine!"

Bio je u pravu. Sjajni škorpion Olivijea Žirua na utakmici sa Kristal Palasom proglašen je večeras za najbolji u tradicionalnoj anketi FIFA, pa je napadaču Arsenala pripala čuvena Puškaš nagrada namenjena strelcu najlepšeg pogotka.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i naš Nemanja Matić je bio u top 10 kandidata, ali je u međuvremenu otpao u žestokoj konkurenciji, a nagrada je na kraju završila u rukama francuskog napadača.

(FOTO: MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJLEPŠI GOL GODINE: Francuz dobio prestižnu nagradu (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017

Nagrada Ferenc Puškaš...Olivije Žiru ima novi razlog za slavlje. Četiri dana posle gola za pobedu Arsenala protiv Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić, Francuz je dobio nagradu Ferenc Puškaš. FIFA je tu nagradu uvela za najlepši gol godine, a za 2017. to je pogodak Žirua za Arsenal u premijerligaškom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.