Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2021, 18:10

Zvanično: Vilšir oduševio na probi u Bornmutu i dobio kratkoročni ugovor

Engleski vezista na novom radnom zadatku...

Džek Vilšir je od danas zvanično ponovo član Bornmuta, objavljeno je na zvaničnom klupskom sajtu.

Engleski vezista se na Vitaliti stadion vratio posle tri i po godine, odnosno od vremena kada je još kao igrač Arsenala stigao na jednogodišnju pozajmicu za koju su Trešnjice tada platile skoro 2.500.000 evra. Ovog puta Bornmut nije morao da izdvoji ni cent pošto je Vilšir stigao kao slobodan igrač jer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je još od početka oktobra bio slobodan u izboru nove sredine. Tačnije, Vest Hem je odlučio da s njim sporazumno raskine saradnju s obzirom da nije igrao, a nedeljno dobijao čak 110.000 evra.

Vilšir ipak nije gubio vreme i trenirao je individualno kako bi spremno dočekao januarski prelazni rok i mogućnost da pronađe novi angažman. Poslednje tri sedmice čak je bio na treninzima Bornmuta, a Džejson Tindal i njegov stručni štab oduševljeni su formom nekadašnjeg fudbalera Arsenala, s obzirom da je duže vreme bez kluba.

Ugovor između Bornmuta i Vilšira potpisan je na šest meseci, uz mogućnost produžetka saradnje i posle tog roka. Ali to će najviše zavisiti od toga da li će Vilšir uspeti da unapredi igru Bornmuta, odnosno da li će klub uspeti da se vrati u Premijer ligu već ove sezone. Bornmut se zasad dobro drži i nalazi se na traćem mestu tabele Čempionšipa sa osam bodova manje u odnosu na prvoplasirani Norič i četiri manje naspram drugoplasiranog Svonsija.

Vilšir je ove sezone odigrao samo jedan meč u Liga kupu kao igrač Vest Hema, a bilo je to u septembru. Ubrzo posle toga je dobio čiste papire. Od tada se pričalo najviše o mogućoj selidbi u MLS ili Primeru, ali je na kraju ipak dočekao angažman u svojoj zemlji. Podsetimo, nedugo pošto je otišao iz Vest Hema Vilšir je priznao da je napravio veliku grešku što je uopšte obukao dres Čekićara jer “stil igre nije odgovarao njemu i njegovim kvalitetima“.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.