Zvanično - Veliki posao Vojvodine, iz Benfike pravo u Novi Sad!

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2020, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Veliki posao Vojvodine, iz Benfike pravo u Novi Sad!

Pre toga, talentovanog fudbalera čeka dokazivanje u Prvoj ligi Srbije.

Doskorašnji vezista Benfike Petar Pavlićević (19) danas je potpisao profesionalni ugovor sa Vojvodinom

Kao mlad igrač i već tada mladi reprezentativac Crne Gore, Pavlićević je sa 18 godina u Benfiku prešao iz ekipe Mladosti iz Podgorice, a u proteklom periodu je nastupao za omladinski tim portugalskog kluba.

Pavlićević će u nastupajućoj polusezoni biti na pozajmici u Kabelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i, ako prikaže kvalitetne partije, na leto će se priključiti prvom timu "crveno-belih".

Prema rečima predsednika novosadskog kluba Vojislava Gajića, Pavlićević nije jedini mladi igrač od koga klub ima očekivanja u budućnosti.

"Ovom prilikom, želim da napomenem i to da je Milan Vidakov, koji je dete Vojvodine i koji je proteklih šest meseci proveo na pozajmici u Vršcu, za to vreme pokazao određeni kvalitet, te je, u dogovoru sa rukovodstvom FK Kabel, odlučeno da i on u narednoj polusezoni nastupa za taj tim kao pozajmljeni igrač Vojvodine. Radi se o napadaču koji će, ako i u Kabelu pokaže kvalitet kakav zahteva Vojvodina, na leto takođe biti priključen našem seniorskom timu. Isto tako, želim jasno da kažem da će prvom timu iz omladinskog pogona biti priključen i napadač Vukašin Bogdanović, kao i štoper Igor Jeličić, koji je dete našeg kluba. Pored njih, postoje još tri-četiri omladinca koja ozbiljno kucaju na vrata prvog tima", izjavio je Gajić prilikom potpisa ugovora.

View this post on Instagram

Dosadasnji vezista Benfike Petar Pavlicevic (19) danas je potpisao profesionalni ugovor sa Vojvodinom, a narednu polusezonu provesce kao pozajmljeni igrac u FK Kabel. Dobrodosao, Petre!👏⚪🔴

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina) on Jan 30, 2020 at 4:01am PST

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vojvodina dovela Pavlićevića iz Benfike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2020

U FC "Vujadin Boškov" u Veterniku, danas je profesionalni ugovor sa FK Vojvodina potpisao Petar Pavlićević, momak rođen 2000. godine i sada već bivši član Benfike iz Lisabona...Kao mlad igrač i već tada mladi reprezentativac Crne Gore, Pavlićević je sa 18 godina u Benfiku prešao iz ekipe...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.