Zvanično - Trešnjice u šopingu na Enfildu, Liverpul napravio ogroman profit! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - "Trešnjice" u šopingu na "Enfildu", Liverpul napravio ogroman profit! (foto)

Dva transfera Bornmuta, prvi ozvaničen.

Preneli smo danas da su Bornmut i Liverpul dogovorili prelazak Natanijela Klajna na "Vitaliti", polivalentni bek će igrati na pozajmici u dresu "Trešnjica" do kraja sezone.

I dok se čeka ozvaničenje tog transfera, ekipa Edija Haua je obavestila javnost da je kupila drugog igrača ekipe sa "Enfild rouda".

Naime, kako je i zvanično obelodanjeno, Dominik Solanke je novi igrač Bornmuta.

Kako je na sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba potvrđeno, Solanke je parafirao višegodišnji ugovor sa "Trešnjicama", a prema informacijama koje imaju engleski mediji plaćen je 19 miliona funti.

Tako su "Redsi" ostvarili ogroman profit, kako su ga leta 2017. godine doveli iz Čelsija za tri miliona funti.

Solanke je upisao 27 nastupa u dresu Liverpula, postigao je jedan gol, pa je jasno da je uprava aktuelnog lidera Premijer lige napravila dobar posao.

Kao što smo naveli, očekuje se i ozvaničenje Natanijela Klajna, a podsetimo i da je Bornmut u prethodnih par godina sa "Enfilda" doveo i mladog levog beka Breda Smita, ali i Džordona Ajba.

Welcome, @DomSolanke 🙌

He's joined the club on a permanent long-term deal ✍️#afcb 🍒https://t.co/YTcI1geDx1

— AFC Bournemouth (@afcbournemouth) 04. јануар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - I drugi odlazak iz Liverpula u samo par sati! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2019

Nakon napadača i defanzivac napustio "Enfild"...Pre samo par sati je Bornmut ozvaničio dolazak Dominika Solankea iz Liverpula za 19 miliona funti...Talentovani napadač je potpisao višegodišnji ugovor sa "Trešnjicama", a na "Vitaliti" ne dolazi sam...Kao što je i najavljeno, novo pojačanje ekipe...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.